جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزیر کار: افزایش حقوق بازنشستگان کشوری و تأمین اجتماعی اعمال شد| بستر اجرای طرح کالابرگ آماده است+ فیلم

  • کد خبر: ۱۶۳۲۱۷
  • ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۱
  • ۵
وزیر کار: افزایش حقوق بازنشستگان کشوری و تأمین اجتماعی اعمال شد| بستر اجرای طرح کالابرگ آماده است+ فیلم
وزیر کار تاکید کرد: حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی و کشوری مرمت و حق مسکن و اولاد آن‌ها نیز اضافه، ابلاغ و در حقوق فروردین ماه آن‌ها اعمال شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدصولت مرتضوی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت با بیان اینکه حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی و کشوری مرمت و حق مسکن و اولاد آن‌ها نیز اضافه، ابلاغ و در حقوق فروردین‌ماه آن‌ها اعمال شد، اظهار داشت: برای مستمری‌بگیران تامین اجتماعی با احتساب فروردین‌ماه آنان، از دیروز پرداخت‌های اردیبهشت شروع شد. ان‌شاءالله حقوق همه بازنشستگان تامین اجتماعی با احتساب تمام مطالبات آن‌ها تا ۲۹ اردیبهشت پرداخت خواهد شد.

تعداد بازدید : 201

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه براساس محاسبات سازمان تامین اجتماعی تا پایان اردیبهشت‌ماه ۵۰ هزار میلیارد تومان پرداختی خواهد داشت،  درباره آخرین وضعیت بیمه کارگران ساختمانی، گفت: در بحث بیمه کارگران ساختمانی تقریبا بهمن‌ماه سال گذشته بود که مجلس طرحی را تصویب کرد و به دولت نیز ابلاغ شد. ضوابط و مقرراتی را خود مجلس تحت عنوان طرحی در رابطه با بیمه کارگران ساختمانی پیش بینی کرد. اکنون متوجه شدیم خود نمایندگان طرح اصلاحی دادند. امیدواریم آنچه که خیر و مصلحت است به تصویب برسد. هرچه قانون شود ما اجرایی خواهیم کرد.

مرتضوی با بیان اینکه گاهی زمانی که صحبت از بیمه می‌شود، مردم فکر می‌کنند دولت خودش قانون وضع می‌کند یا آئین نامه دولت است در حالی که همه این‌ها بر اساس مقررات و مصوبات مجلس شورای اسلامی است که تشریفات قانونی آن طی شده و به دولت ابلاغ شده است، خاطرنشان کرد: رئیس جمهور نیز به دستگاه‌های اجرایی برای اجرا ابلاغ کرده، حال اگر اصلاحاتی را مجلس با طرحی که در دستور کار دارد در بحث بیمه کارگران ساختمانی  اعمال کند ما نیز آن را اجرایی خواهیم کرد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین درباره آخرین وضعیت کالابرگ اظهار داشت: در خصوص کالابرگ آنچه که وظیفه وزارتخانه ماست راه اندازی سامانه بود. ما نیز سامانه  کالابرگ را در سراسر کشور از دورترین نقاط تا کلانشهر‌ها راه اندازی کردیم.

مرتضوی با بیان اینکه تقریبا حدود ۵۰ هزار واحد صنفی به سامانه متصل شدند، ادامه داد: پیش بینی ما این است که اگر بخواهیم این طرح را اجرایی کنیم به هر فروشگاه در روز در یک بازه زمانی ۲۰ الی ۲۵ روزه شاید ۲۰ تراکنش برسد. رئیس جمهور نیز تاکیدات فراوانی برای اجرای موضوع کالابرگ داشتند. معاون اول رئیس جمهور نیز جلسات را در این زمینه تشکیل می‌دهند. ان شاءالله به محض اینکه منابع تامین و ابلاغ شود، بستر برای اجرای کالابرگ در سراسر کشور فراهم است.

تعداد بازدید : 213
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
کامبیز
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۲۲ - ۱۴۰۲/۰۲/۲۱
0
0
به اردغان نگاه کنیدوخجالت بکشید.باآب ونان این ملت چکارکردید.
علی
Netherlands
۰۴:۱۷ - ۱۴۰۲/۰۲/۲۱
0
0
جناب وزیر چرا اسمی از صندوقبازنشستگیفولاد بکار نمی برید چون لابی مجلس و مسئولان میباشد بالاترین حق بیمه را کارکنان فولاد به دولت پرداخت کرد صندوقبازنشستگیفولاد را در اختیار خودمان بگذارید به نحو احسن مدیریت میکنیم و سود دهی بالا هم دارد زیر بنای خوبی دا د با سودهی بالا با توجه به اینکه دست از لابی گری صندوق فولاد دست بردارند برای هما هست جز خودمون
سید
Iran (Islamic Republic of)
۰۳:۳۵ - ۱۴۰۲/۰۲/۲۲
0
0
وضعیت همسانسازی فرهنگیان درهاله ای ازابهام
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۳۳ - ۱۴۰۲/۰۲/۲۶
0
0
تروخدا یکی بازنشستگان لشکری رو هم ببینه
حبیب
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۲۵ - ۱۴۰۲/۰۲/۲۶
0
0
افزابش حقوق ۲۱ درصد در مقابل تورم ۵۵ درصد یعنی ۳۴ درصد کاهش قدرت خرید کارگران برای پر کردن جیب دولت جهت ریخت و پاش به نفع دور بری هاش به این میگن برده داری نوین نه مجلس جیکش درآمد نه علما نه ریسای قوای سه گانه همگی دست در دست هم برای له کردن ضعفا
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->